Jaartsveldstraat 5B- 7575BP-Oldenzaal.
+31-541 760484
info@atec-solutions.nl

Dosatron Doseerpompen

Totaaloplossingen in doseren

image-2017-09-09

Dosatron doseerpompen

water powered dosing solution

Dosatron, de doseerpomp die zonder electriciteit werkt.

Dosatron pompen van Atec Solutions vinden voornamelijk hun toepassing in de agrarische industrie met als hoofdaandachtsgebieden ‘live stock’ , de varkenshouderijen en veeteelt.

 

Of het nu gaat om geconcentreerde of vooropgeloste producten, Dosatron verzorgt direct een homogene oplossing. De pomp injecteert het product continu en in de juiste verhouding in de waterstroom. Door zijn bijzondere aandrijving – het water zelf – wordt over- en onderdosering uitgesloten. De pomp heeft een uitstekende reproduceerbaarheid.

Een grote keuze aan doseerpompen, gecombineerd met met evenzoveel opties zoals hoge doorstroming en dosering, micro-dosering en chemisch bestendige materialen, maakt dat we aan al uw wensen kunnen voldoen. Op deze pagina vindt u de Animal Health Line van Dosatron. Voor advies kunt u mailen naar info@atec-solutions.nl of bellen met iemand van ons team.


Diverse soorten Dosatron pompen

DIA4RE

Informatie over Dosatron…

Hier vindt u de bedrijfsfilm van Dosatron. Voor informatie over soorten Dosatron pompen en de voor u juiste oplossing, bel ons op 0541-760484 of mail op info@atec-solutions.nl


Video over Animal Health Line

Dosatron doseerpompen

water powered dosing solution

Atec, 30 jaar ervaring in Dosatron doseerpompen !

image-2017-08-26