Jaartsveldstraat 5B- 7575BP-Oldenzaal.
+31-541 760484
info@atec-solutions.nl

image-2017-09-09 (1)

Atec Solutions, onderdeel van Talentgroep Twente

logoTGT

Talentgroep Twente is opgericht om aan drie doelstellingen te werken.

 

1. Groei ondernemingen in Twente (aantal + kwaliteit)

 

Talentgroep Twente BV is een organisatie die investeert in bedrijven die geen opvolging hebben, matig draaien of om een andere reden nieuw ondernemerschap kunnen en willen gebruiken. Talentgroep Twente wil deze door middel van de talenten en energie van jonge ondernemers tot bloei brengen (geen start-ups).

 

Deze bedrijven bevinden zich in of gaan naar Twente om in Twente een conglomeraat van elkaar versterkende ondernemingen te bouwen.

 

Het doel is dat de verschillende jonge ondernemers van en met elkaar leren. En dat hierdoor het leerproces versnelt en zo de succesfactor vergroot.

2.Duurzame werkgelegenheid in Twente creëren

 

 

Technologie hoeft niet per se alleen maar technologische banen op te leveren. Ondernemers die meedoen committen zich vooraf om zoveel mogelijk mee te werken aan duurzame werkgelegenheid en inclusief ondernemen. Juist ook meer eenvoudige banen en taken worden gecreëerd. Hierdoor ontstaan kansen voor werknemers met meer afstand tot de arbeidsmarkt.

 

Als inclusieve werkgever zorg je dat je zichtbaar het werk organiseert en de inrichting van je organisatie aanpast en maximaal gebruik maakt van de mogelijkheden tbv je personeel en het potentieel op de Twentse arbeidsmarkt.

3.Ondernemerschap opsporen en stimuleren

 

Verkiezing: Talenting Twente kiest net als ‘Dragon’s Den’ twee keer per jaar een Twentse ‘jonge ondernemer’ als winnaar. Zie Talenting Twente.

 

Andere bedrijven die onderdeel zijn van Talentgroep Twente: Reldair en Water4All.

image-2017-08-26